Altan & Uterum

En altan är den perfekta platsen för dig, din familj och dina vänner att samlas på. Vi på Snickerimont i Nybro har många års erfarenhet av byggprojekt inom altan, uterum, soldäck och andra sköna platser att äta, umgås och trivas på.

Altan eller uterum – vad väljer du?

När du ska bestämma dig för om du vill ha ett uterum eller en altan är det en god idé att fundera över hur du kommer använda din nya uteplats. Kommer den användas året runt? Vill du ha tak över huvudet och vindskydd eller vill du ha det mer öppet? Ett uterum skapar möjligheten att nyttja platsen i princip året runt med sin skjut- eller vikdörrar. Altaner å andra sidan, är ofta billigare att bygga och kan se ut på en mängd olika vis, dessutom finns möjligheten att bygga in en pool eller ett spabad direkt i altanen. Oavsett vilken typ du väljer kan vi hjälpa dig att skapa den trivsamma plats som du har längtat efter.

Vi på Snickerimont ser till att din tillbyggnad håller i många år framöver. Altaner och andra utomhusbyggnader får stå ut en mängd olika väderförhållanden, något som måste tas med i åtanke redan från planeringen av din tillbyggnad. Genom att bygga med hållbarhet och kvalitet i fokus kan vi säkerställa att din tillbyggnad klarar av att motstå årets alla väderförändringar.

Har du några frågor kring byggnation av altan eller uterum? Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Inspiration