Specialsnickeri & Inredningsmontage

Specialsnickerier och inredningsmontage är något av vår specialitet här på Snickerimont i Nybro. Till oss kan du alltid vända dig om du exempelvis har en idé om hur en möbel ska se ut, eller om du behöver hjälp med att montera upp ny inredning. Med kundens behov och önskemål i fokus hjälper vi dig att skapa och montera unika möbler och annan inredning.

Specialsnicker – Gör ditt hem unikt

Gör ditt hem personligt och unikt genom att låta oss specialtillverka din möbel. Att köpa sina möbler på ett av landets alla möbelvaruhus har såklart sina fördelar. Dels är massproducerade möbler vanligtvis relativt billiga och dels får man ofta hem sin möbel samma dag som den köps. Men vore det inte roligare att ha en möbel som ingen annan har? Våra kompetenta och duktiga snickare hjälper dig att skapa vackra specialsnickerier som inte går att köpa i butik och som du blir ensam om att ha. Vi på Snickerimont i Nybro förverkligar din idé!

Inredningsmontage

Även om vi inte själva har snickrat din inredning kan vi naturligtvis hjälpa dig att montera upp inredning och möbler i ditt hem eller annan lokal. Vi på Snickerimont tar oss an uppdrag inom inredningsmontage oavsett omfattning och hjälper dig med allt från mindre uppdrag till hela kök- och badrumslösningar på kontoret, i villan eller i andra fastigheter. När vi monterar din inredning kan du vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt, säkert och kvalitetsmässigt vis.

Tveka inte att kontakta oss om du har en idé för en möbel eller om du behöver hjälp att montera din inredning!

Inspiration